top of page
Lifting a Bike

EKSKLUZIVNI SEMINAR  
Upravljanje z energijo (delavnica) 

KDAJ?

Sreda, 13. september 2023,

od 9.00 do 14.45

KJE?

Izobraževalni center

Socialne zbornice Slovenije 

Program

Izčrpanost, preobremenjenost in časovni pritiski so postali del našega vsakdana. A ni potrebno, da je tako. Vsi želimo drugim pomagati, a kako naj damo, ko pa nismo najprej poskrbeli zase in kako to sploh storiti? Drugim ne moreš dati tistega, česar sam nimaš. Še več, sebe izčrpaš. Zato je nujno, da svoje dobro počutje postavimo na prvo mesto. Na delavnici upravljanja z energijo boste prejeli novo znanje in se naučili veliko kratkih tehnik, ki jih boste začeli uporabljati takoj. Za uspešnost iz stanja lahkotnosti in notranjega miru.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva, pravosodja in ostalim zainteresiranim.

Predavateljica

 

Doris POLAK KUDER, magistra farmacije in psihoterapevtska coachinja

(po programu avtorja in zdravnika Dr. Gabor Mate-ja, Compassionate Inquiry)

Več o predavateljici na https://dorispolakkuder.com/.

page-About.jpg
PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

PRIJAVNICA - PRENESI DATOTEKO

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na ekskluzivnem seminarju v živo znaša 105eur za vse udeležence, ne glede na članstvo. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do petka, 8. septembra 2023

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page