top of page
Working Mom

SEMINAR V ŽIVO 
Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja 

KDAJ?

Torek, 6. junij 2023,

od 9.00 do 15.15

KJE?

Izobraževalni center

Socialne zbornice Slovenije 

Program

Kdo izmed nas si nikoli še ni zaželel, da bi imel dan več kot 24 ur? Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja je izziv s katerim se srečuje velika večina zaposlenih. T.i. »work-life balance« vpliva na učinkovitost na delovnem mestu, pripadnost organizaciji, fluktuacijo, zadovoljstvo z delom in življenjem na sploh. Za ohranjanje ravnovesja v življenju se moramo naučiti učinkovito in zadovoljujoče delovati znotraj vseh treh področij našega življenja: delo, družina in osebno področje. Dolgoročno prekomerno naprezanje, ko želimo uresničiti vsa pričakovanja okolice in visoke zahteve do samega sebe, pri tem pa konstantno pozabljamo nase kot osebo in spregledamo opozorilne znake, privede do izgorelosti. Na seminarju bomo govorili o tem kaj je delovna obremenjenost in kaj izgorelost, faze sindroma izgorelosti, kaj pomeni adrenalni zlom in kakšne so njegove posledice ter kakšni so preventivni ukrepi na nivoju organizacije in posameznika. Da vzpostavimo dobro ravnovesje med zasebnim in poklicnim življenjem pa moramo predvsem prepoznati kaj je tisto znotraj nas, ki nam to onemogoča – kateri so tisti psihološki vzroki – t.i. »notranji priganjalci« zaradi katerih se izčrpavamo.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem s področja socialnega varstva, šolstva, zdravstva, pravosodja in širše.

Predavateljica

 

mag. Franka BERTONCELJ, Egoforma – poslovno in psihološko svetovanje

Franka Bertoncelj je univerzitetna diplomirana psihologinja,

magistrica psiholoških znanosti organizacijske in klinične psihologije,

predavateljica, poslovna in osebna svetovalka ter coach. 

Dela po metodah transakcijske analize, teorije izbire, vedenjsko

kognitivnega pristopa in po principih pozitivne psihologije

(Transactional Analyst – Counsellor, Choice Theory/Reality

Therapy Certification, VKT – Practicum ll).

 

Je avtorica člankov s področja kadrovskega managementa in

organizacijske psihologije za revijo HRM (Human Resource Management Magazine

/ Strokovna revija za ravnanje z ljudmi pri delu), Podjetnik, Združenje managerjev MQ,

Podjetnik v podjetniku, Poslovna asistenca, Adma, častnika Finance in Večer.

egoforma-franka-bertoncelj.jpeg
PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105eur za individualne člane, 130eur za kolektivne člane in 155eur za ostale udeležence. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do četrtka, 1. junija 2023

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page