top of page
KDAJ?

Torek, 7. julij 2020

od 9.00 do 15.30

KJE?

Predavalnica na prostem

Podutik, Ljubljana

PREDAVATELJICI

Program

Spremenjene ekonomske razmere so mnoge organizacije in ustanove prisilile v drugačno obliko organiziranosti, delovanja in sodelovanja. Zaradi delovanja v stalno spreminjajočem se okolju je spodbujanje timskega dela eden izmed načinov soočanja s tovrstnimi izzivi. Timsko delo je sestavljena beseda, ki združuje tim in delo. Vsak član ekipe ima svoje veščine, talente, kompetence in izkušnje. Prav vsak naj bi prispeval oziroma doprinašal k učinkovitejšemu delovanju organizacije. Sposobnost sodelovanja bi morala biti dandanes ena od temeljnih veščin vsakega zaposlenega, saj zelo malo dela opravljamo izolirano od ostalih. Timska oseba je komunikativna, pozitivno naravnana, brez zadržkov izrazi svoje mnenje, argumentira svoja stališča, obenem pa sprejema in upošteva mnenja ostalih članov.

 

Na seminarju bodo udeleženci okrepili poznavanje bistva delovanja tima in dobre komunikacije. Nekaj poudarkov seminarja:

  • razlika med timom in skupino (razlike, osebna odgovornost članov, skupno doseganje ciljev);

  • učinkovita komunikacija v timu (aktivno poslušati, voditi pogovor s postavljanjem vprašanj, povzemati povedano in dogovorjeno in preverjati lastno razumevanje dogovorjenega s parafraziranjem);

  • motnje v delovanju tima;

  • timski coaching (reševanje konkretnih in aktualnih situacij in problemov).

Enodnevni seminar z izkustveno delavnico je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva in sorodnih področij.​

Predavatelj

 

Marko KOSTELEC, specializant transakcijske analize, NLP praktik, certificiran SDI moderator

Leta 2000 sem se pridružil podjetju Halcom d.d. in s sodelavci vzpostavil sistem izdajanja kvalificiranih digitalnih potrdil. Do leta 2008 sem opravljal funkcijo direktorja certifikatne agencije Halcom-CA. Želja po delu z ljudmi in rast podjetja Halcom mi je omogočila, da sem v istem letu pričel z vzpostavljanjem najmlajšega poslovnega področja v podjetju, kadrovskega področja.

Kot direktor za razvoj in selekcijo kadrov sem se aktivno ukvarjal s kadrovskimi procesi, bil zadolžen za razvoj in strokovnost zaposlenih, dobre odnose in negovanje kulture podjetja. Funkcijo direktorja za razvoj in selekcijo kadrov sem opravljal vse do začetka leta 2015.

Sem specializant transakcijske analize s področja svetovanja, NLP praktik, licencirani SDI moderator, opravljen imam tudi trening trenerjev. Motivira me delo s podjetji - skupaj poiščemo ustrezne ljudi, pri tem pa jim pomagam pri vključevanju v podjetje in ožjo ekipo oziroma team.

Marko_1-300x200.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do ponedeljka, 6. julija 2020. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

NAVODILA ZA RAVNANJE ZARADI PREPREČEVANJA OKUŽBE – COVID-19

V nadaljevanju podajamo Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih, delovnih srečanjih in drugih dogodkih, ki jih organizira Socialna zbornica Slovenije zaradi preprečevanja prenosa okužbe novega koronavirusa (COVID-19).

            Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih                   Priporočila za izvajanje upravnih in drugih javnopravnih zadev

Vsak udeleženec dogodka mora podpisati Izjavo udeležencev pred udeležbo na izobraževanju oz. drugem dogodku, ki ga organizira Socialna zbornica Slovenije.

            Izjava udeležencev pred udeležbo na izobraževanju

LOKACIJA

PREDAVALNICA NA PROSTEM

PODUTIK, LJUBLJANA

bottom of page