top of page
Therapy Closeup

SEMINAR V ŽIVO 
Uvod v transakcijsko analizo 

KDAJ?

Četrtek, 22. februar 2024,

od 9.00 do 15.15

KJE?

      Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Transakcijska analiza (TA) je teorija osebnosti in sistem osebne rasti in sprememb. Vsi smo se že znašli v situaciji, ko smo se spraševali, kaj se je ravnokar zgodilo med nama? Ali pa v sporu, ki se ponavlja spet in spet. Transakcijska analiza nam lahko pomaga pri razumevanju tega, kaj se dogaja v nas, v drugemu in med nama. Izboljša lahko tudi našo komunikacijo. Erik Berne je začetnik tega pristopa, ki se neprestano razvija in raste. TA je uporabna v izobraževanju za boljšo komunikacijo, v poslovnem svetu za razumevanje medsebojnostih odnosov in dinamike v podjetjih ter pri svetovanju, tako za psihologe, kot za vse poklice pomoči in svetovanja.

 

Vsebina izobraževanja:

1. Teorija osebnosti: razumevanje osebnosti in vedenja.

2. Teorija komunikacije: kaj govorim in kaj povem.

3. Življenjski scenarij: kakšno bo moje življenje?

4. Nezavedni odnosi med posamezniki (teorija psiholoških iger).

Predavateljica 

Maja SEDMAK CVELBAR, univ. dipl. psih., PTSTA psihoterapevtka, Inkubator d.o.o., Sežana

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105eur za individualne člane, 130eur za kolektivne člane in 155eur za ostale udeležence. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do torka, 20. februarja 2024

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page