top of page
Big Hug

SEMINAR V ŽIVO 
Vloga centrov za socialno delo pri izvajanju dolgotrajne oskrbe 

KDAJ?

Torek, 30. januar 2024,

od 9.00 do 15.30

KJE?

      Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

 

 

V letu 2024 se prvič v zgodovini Slovenije soočamo z implementacijo Zakona o dolgotrajni oskrbi. Ob tem se pojavljajao številna vprašanja in dileme, posebno glede vzpostavitve enotnih vstopnih točk na CSD in uveljavljanja pravice do oskrbovalca družinskega člana, kar je v prvem planu implementacije zakona. Na seminarju bomo skupaj pogledali, kaj je dolgotrajna oskrba in kako bo ob potrebnih prilagajanjih ter ob povezovanju z zakonskimi določili potrebno uvajati novosti na CSD. Predstavljeni bodo različni vidiki – od časovnice uvajanja sprememb, ki bo natančneje predstavljena s strani predstavnika ministrstva, do analize primerov dobre prakse.

 

Na izobraževanju bo prostor tudi za razpravo, v okviru katere bomo soustvarili nabor predlogov za prve izboljšave izvajanja novega zakona v praksi. Oblikovani predlogi bodo posredovani pristojnemu ministrstvu.

Predavatelja

Carmen RAJER, mag., Center za socialno delo Posavje, Enota Krško 

Maja ŠTURBEJ, Ministrstvo za solidarno prihodnost 

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105eur za individualne člane, 130eur za kolektivne člane in 155eur za ostale udeležence. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do četrtka, 25. januarja 2024

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page