top of page
Conference

SPLETNI SEMINAR IN SEMINAR V ŽIVO 
Seminar za zaposlene v centrih za duševno zdravje   

KDAJ?

5., 11. in 13. maj 2022,

od 8.00 do 14.40

KJE?

Spletna predavalnica in Izobraževalni center 

                  Socialne zbornice Slovenije 

Program

 

Udeleženci in udeleženke se bodo na seminarju seznanili z določili zakonodaje s področja socialnega varstva. Predstavljena bodo naslednja področja: invalidsko varstvo, ključna določila Zakona o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev in Zakona o socialno varstvenih prejemkih, osnove Kazenskega procesnega in materialnega prava ter izvrševanja kazenskih sankcij, predstavitev Zakona o preprečevanju nasilja v družini, Družinskega zakonika idr. pomembnih sprememb in novosti zakonodaje s področja socialnega varstva. Prav tako bo predstavljeno področje skrbništva, varstva starejših in tematika trening socialnih veščin in spretnosti.

 

Predstavitve zakonodaje bodo podprte s praktičnimi primeri. Fokus bo na predstavitvi nalog strokovnega delavca pri izvajanju podpore in pomoči ob prepoznavanju raznolike problematike.

Seminar je namenjen zaposlenim v Centrih za duševno zdravje. Prva dva dneva seminarja bosta potekala preko aplikacije Zoom. Tretji dan seminarja bo izveden v živo, v Izobraževalnem centru Socialne zbornice Slovenije, na Ukmarjevi 2, Ljubljana - Rudnik. 
 

Predavatelji

Tanja KALAN (CSD Ljubljana, enota Ljubljana Center), Andreja RIHTER (CSD Osrednja Slovenija Vzhod),  Suzana BOHORČ (Želva d.o.o., LJubljana), dr. Metka NOVAK (CUDV Draga), Katja ZABUKOVEC KERIN (Društvo za nenasilno komunikacijo), mag. Mojca HVALA CERKOVNIK (Psihiatrična klinika Ljubljana), mag. Nataša ZALOKAR (Dom upokojencev Domžale) in drugi strokovnjaki.

*Pridržujemo si pravico do spremembe programa in izvajalcev.

PROGRAM
PREDAVATELJ

1. DAN - Četrtek, 5. maj 2022, aplikacija Zoom 

2. DAN - Sreda, 11. maj 2022, aplikacija Zoom 

3. DAN - Petek, 13. maj 2022, Izobraževalni center Socialne zbornice Slovenije 

KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacijo bo obračunal Nacionalni inštitut za javno zdravje. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite najkasneje do 3. maja 2022, sicer vam bo zaračunana 100 % vrednost kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do torka, 3. maja 2022

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

bottom of page