top of page
 Young Woman Contemplating

SEMINAR V ŽIVO 
Zaskrbljenost: bojazni, skrbi
in negotovosti   

PREDAVATELJICI
KDAJ?

Torek, 19. september 2023

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Izobraževalni center 

Socialne zbornice Slovenije 

Program

 

Če prisluhnemo svojemu notranjemu monologu, ugotovimo, da nas velikokrat prevevajo razne skrbi in bojazni. Le-te pa so velikokrat neutemeljene. Nemalokrat skrbimo na zalogo. S tem ogrožamo odnose z drugimi in slabšamo svoje počutje. Se lahko izognemo »skrbenju« in kako?

TEME DELAVNICE:

• Zakaj preveč skrbimo?

• Vpliv zaskrbljenosti na naše vedenje in razpoloženje.

• Zaskrbljenost je navada, vzorec. Kako se ta navada razvije?

• Je zaskrbljenost samo negativna ali je v kakšni situaciji lahko tudi koristna?

• Različne vrste zaskrbljenosti.

• Ali lahko opustimo ali omilimo navado zaskrbljenosti?

 

Prepoznali bomo, da se nismo rodili zaskrbljeni, da je to le naš naučen vzorec. Ta vzorec se bomo naučili nadomestiti z novim, ki nas bolj podpre in nam bolje služi. Ozavestili bomo naša področja vpliva, lokus kontrole in izbiro odziva.

Predavateljica

 

Neli Pavlin Borić, SDI moderatorka, NLP pratik, Power Trainer (ED BS int.),

Business Success d.o.o.

Slika_Pavlin_Borić.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na posameznem modulu usposabljanja znaša 105,00€ za individualne člane zbornice, 130€ za kolektivne člane zbornice, 155€ za vse ostale. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 15. septembra 2023Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

bottom of page