top of page
Portrait of a Boy with Glasses

SEMINAR V ŽIVO 
Znanje o sprejemanju otrokove različnosti
in odzivi sorojencev 

KDAJ?

Torek, 16. november 2021

od 9.00 do 15:30

KJE?

Izobraževalni center 

Socialna zbornica Slovenije

PREDAVATELJICI

Program

 

Odraščanje v družini kot sorojenec brata ali sestre, ki ga zaznamuje zmerna motnja v duševnem razvoju, predstavlja specifično družinsko okolje, znotraj katerega so otroci soočeni z nepričakovano spremenjeno družinsko dinamiko. Posledično se soočajo z vrsto izzivov, saj otrok s posebnimi potrebami zahteva več starševske pozornosti, od sorojenca pa se morebiti pričakuje, da staršem pomaga v skrbniški vlogi. Življenje z otrokom s posebnimi potrebami je namreč izziv za celotno družino, zato je pomembno, da strokovni delavci namenijo pozornost tudi potrebam sorojencev, naj bo to v obliki pomoči specializiranih institucij ali podpornih skupin.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem v socialnem varstvu, vzgoji in izobraževanju.

Predavateljici

 

doc. dr. Jasna MURGEL, Okrožno sodišče v Mariboru 

mag., prof. soc. ped. Tatjana SKERLEP, Center Janeza Levca Ljubljana

PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, e-gradivo in potrdilo o udeležbi.

 

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC 

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do četrtka, 11. novembra 2021. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNA ZBORNICA SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2

tel: 01/ 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

bottom of page