top of page

Novice

14. Dan za spremembe - ZA(ČUTIMO) DOBRO

Spoštovane članice in cenjeni člani Socialne zbornice Slovenije ter ostali obiskovalci spletne strani.


Vabimo vas k sodelovanju pri izvedbi 14. Dneva za spremembe, ki ga organizira kolektivni član Socialne zbornice Slovenije tj. Slovenska filantropija.


V okviru letošnjega dogodka, ki nosi naslov Za(čutimo) dobro in bo potekal 15. aprila 2023, bomo skupaj snovali aktivnosti, ki bodo v začetku pomladi spodbudile posameznike, družine in skupine, da pristopijo k odzivanju na potrebe posamezne skupnosti, zavihajo rokave in prispevajo k izboljšanju dobrega (počutja).


Z namenom spodbujanja državljanov k aktivnemu odzivu želimo z vašo pomočjo ustvariti priložnost, da se lahko čisto vsak preizkusi v vlogi prostovoljke ali prostovoljca in da pokažemo, kaj vse je s prostovoljskim delom mogoče izboljšati v enem samem dnevu. Vabimo vas, da skupaj pokažemo na prispevek prostovoljstva kot vira pomoči (za prostovoljce in tiste, ki jim je pomoč namenjena) tudi na področju zaščite duševnega zdravja.


Da boste akcije, ki bodo letos prispevale k dobremu počutju v solidarni in vključujoči skupnosti, lažje načrtovali, so na Slovenski filantropiji pripravili priročnike za izvedbo. Najdete jih na spletni strani: https://www.filantropija.org/2023/01/31/14-dan-za-spremembe-zacutimo-dobro/


Rok za prijavo aktivnosti je 31. marec. V primeru vprašanj pri pripravi in izvedbi akcije se lahko obrnete na naslednje kontakte: danzaspremembe@filantropija.org ali 051 775 237.


Lepo vabljeni/e k sodelovanju pri največji slovenski tradicionalni prostovoljski akciji.
Comentarios


Arhiv
bottom of page