top of page

Novice

Novoletno druženje z ministrico dr. Anjo Kopač Mrak

Novoletna seja upravnega odbora in strokovnega sveta, ki so se ji pridružili tudi ostali predsedniki organov zbornice, je potekala v petek, 8. 12. 2017, po zaključku slavnostne podelitve nagrad in priznanj za delo na področju socialnega varstva in izvajanja rejniške dejavnosti za leto 2017, v hotelu BRDO, na Brdu pri Kranju.

Novoletna seja upravnega odbora in strokovnega sveta zbornice, ki so se ji pridružili tudi ostali predsedniki organov zbornice, je potekala v petek, 8. 12. 2017, po zaključku slavnostne podelitve nagrad in priznanj za delo na področju socialnega varstva in izvajanja rejniške dejavnosti za leto 2017, v hotelu BRDO, na Brdu pri Kranju.

Novoletni seji se je pridružila dr. Anja Kopač Mrak, ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki je v uvodnem pozdravu nagovorila vse prisotne. V razgovoru z ministrico so bile izpostavljene vsebine in področja, ki so vezana na sprejemanje nove zakonodaje na področju socialnega varstva, predstavitev aktivnosti zbornice in sodelovanje z ministrstvom glede sprejemanja splošnih aktov zbornice. Ministrica je skupaj s prisotnimi poudarila, da je sodelovanje med ministrstvom in zbornico ter drugimi izvajalci na področju socialnega varstva potrebno za razvoj in strokovni dvig socialno varstvene dejavnosti.

Arhiv
bottom of page