Novice

Novoletno druženje z ministrico dr. Anjo Kopač Mrak

Novoletna seja upravnega odbora in strokovnega sveta, ki so se ji pridružili tudi ostali predsedniki organov zbornice, je potekala v petek, 8. 12. 2017, po zaključku slavnostne podelitve nagrad in priznanj za delo na področju socialnega varstva in izvajanja rejniške dejavnosti za leto 2017, v hotelu BRDO, na Brdu pri Kranju.

Novoletna seja upravnega odbora in strokovnega sveta zbornice, ki so se ji pridružili tudi ostali predsedniki organov zbornice, je potekala v petek, 8. 12. 2017, po zaključku slavnostne podelitve nagrad in priznanj za delo na področju socialnega varstva in izvajanja rejniške dejavnosti za leto 2017, v hotelu BRDO, na Brdu pri Kranju.

Novoletni seji se je pridružila dr. Anja Kopač Mrak, ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki je v uvodnem pozdravu nagovorila vse prisotne. V razgovoru z ministrico so bile izpostavljene vsebine in področja, ki so vezana na sprejemanje nove zakonodaje na področju socialnega varstva, predstavitev aktivnosti zbornice in sodelovanje z ministrstvom glede sprejemanja splošnih aktov zbornice. Ministrica je skupaj s prisotnimi poudarila, da je sodelovanje med ministrstvom in zbornico ter drugimi izvajalci na področju socialnega varstva potrebno za razvoj in strokovni dvig socialno varstvene dejavnosti.

Arhiv

KONTAKT

 

Socialna zbornica Slovenije

Ukmarjeva ulica 2

1000 Ljubljana

Telefon: 01 292 73 10

Email: info@szslo.si

URADNE URE

 

Uradne ure strokovne službe Socialne zbornice Slovenije:

 

  • dopoldan: ponedeljek, sreda in petek od 9. do 12. ure

  • popoldan: sreda od 14. do 16. ure.

© 2021 by Socialna zbornica Slovenije                                                                                                                            Politika zasebnosti     |     Raba piškotkov