top of page

Novice

Seminar "Priprava na preverjanje usposobljenosti strokovnih sodelavcev na področju socialnega v

Socialna zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, organizira seminar Priprava na preverjanje usposobljenosti strokovnih sodelavcev na področju socialnega varstva, ki bo potekal v Izobraževalnem centru, Ukmarjeva ulica 2 v Ljubljani, v ponedeljek 16. 4. in torek, 17. 4. 2018 od 9.00 do 15.00 ure.

Namen seminarja je seznaniti udeležence s temeljnimi vsebinami preverjanja usposobljenosti s poudarkom na zakonodaji, ki je pomembna za delo na področju socialnega varstva. Prednost bodo imeli kandidati, zaposleni v centrih za družino, večgeneracijskih centrih, v programih za delo z otroki in mladostniki beguncev in migrantov ter otrok in mladostnikov brez spremstva, ki so se prijavili na javna razpisa Direktorata za družino, pri Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Seminar je brezplačen. Rok za prijavo je petek, 13. 4. 3028 na priloženi prijavnici.

V letu 2018 je predvidenih pet izvedb preverjanj usposobljenosti strokovnih sodelavcev na področju socialnega po programu, ki je objavljen v Povabilu delodajalcem k prijavi PU. Predvidenih je 50 brezplačnih preverjanj.

Arhiv
bottom of page