top of page

Novice

Delavnica za pridobitev znaka kakovosti - Evropska solidarnostna enota (MOVIT)

Nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota organizira delavnico za pridobitev znaka kakovosti v okviru programa Evropska solidarnostna enota, ki bo potekala 13. 2. 2019, med 9.30 in 14. uro, v Hiši EU (konferenčna soba), na Dunajski 20.


Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo program Evropska solidarnostna enota (ESE) ter da se kakovostno pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev znaka kakovosti. Hkrati želi Nacionalna agencija spodbuditi večje poznavanje in višjo kakovost projektov ESE, tako na področju prostovoljstva kot pripravništva in delovnih mest.


Na delavnico posebej vabijo predstavnike javnih in zasebnih (lokalnih, nacionalnih, mednarodnih) subjektov (organizacij, zavodov, podjetij ali institucij), ki jih zanima več informacij o programu Evropska solidarnostna enota in pridobitev znaka kakovosti. Vabijo tudi predstavnike organizacij z obstoječo akreditacijo za prostovoljstvo, ki pa želijo v kratkem pridobiti znak kakovosti za pripravništva in delovna mesta. Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela. Teoretični del obsega predstavitev programa in znaka kakovosti, praktični del pa delo po skupinah, kjer boste spoznavali novosti, spremembe in specifike programa ESE ter podrobno pregledali vlogo za pridobitev znaka kakovosti.


Prijave udeležencev sprejemajo preko elektronskega obrazca, in sicer do ponedeljka, 11. februarja 2019.


V okviru priprav na pridobitev znaka kakovosti priporočajo, da preučite osnovni dokument o programu Evropska solidarnostna enota - Vodnik po programu, ki je dostopen na podstrani Razpisna dokumentacija.



Arhiv
bottom of page