Novice

Zbornica izvaja seminarje tudi v »predavalnici na prostem«

July 9, 2020

Na Socialni zbornici Slovenije prilagajamo izvajanje izobraževanj in usposabljanj spreminjajočim se razmeram epidemije in ukrepov za njeno zajezitev. Tradicionalno učenje za štirimi stenami smo preselili v naravo, ki ustvarja priložnosti za drugačno, intenzivnejše dojemanje izobraževalnih vsebin, vsekakor pa prispeva k sproščenosti udeležencev in veča priložnosti za pristnejše odnose. Kombinacija tradicionalne predavalnice z razširjeno učilnico (zunanjim prostorom) daje možnost, da pri udeležencih spodbudimo motiviranost za delo in učenje ter dodatno pospešimo proces ponotranjenja znanja preko čutilnih zaznav. Stik z naravo udeležencem pomaga pri gradnji socialnih veščin, omogoča srečevanje z nepričakovanim in tako ponuja možnost za prilagojeno učenje.

 

V naši »Predavalnici na prostem« v Ljubljani smo v torek, 7. julija, uspešno izvedli že drugi seminar, tokrat smo govorili o dobri timski komunikaciji, seminar z delavnico pa je vodil Marko Kostelec. Udeleženci so s ponudbo drugačnega ambienta in druženja zadovoljni.

 

 

Nekaj odzivov udeleženk:

 

»Lokacija je bila prijetna in pomirjujoča ter lahko dostopna.«

 

»Super lokacija, ambient je čudovit.«

 

»Prostor zelo ugodno vpliva na razpoloženje, odlična izkušnja.«

Please reload

Arhiv
Please reload

KONTAKT

 

Socialna zbornica Slovenije

Ukmarjeva ulica 2

1000 Ljubljana

Telefon: 01 292 73 10

Email: info@szslo.si

URADNE URE

 

Uradne ure strokovne službe Socialne zbornice Slovenije:

 

  • dopoldan: ponedeljek, sreda in petek od 9. do 12. ure

  • popoldan: sreda od 14. do 16. ure.

© 2018 by Socialna zbornica Slovenije                                                                                             Politika zasebnosti     |     Raba piškotkov     |