top of page

Novice

NOVOST v ponudbi izobraževalne dejavnosti Socialne zbornice Slovenije

EKSKLUZIVNI SEMINARJI – »Največji izzivi sedanjosti ter odgovori nanje«


Cenjene članice/člani, spoštovane strokovne delavke/delavci, strokovne sodelavke/sodelavci ter ostali zainteresirani zaposleni na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva, pravosodja in širše.


Socialna zbornica Slovenije v letu 2021 pristopa k izvedbi ekskluzivnih seminarjev, ki jih bomo izvajali v okviru Izobraževalnega centra Socialne zbornice Slovenije, poleg seminarjev, določenih v Katalogu usposabljanj za leto 2021.


S seminarji se Socialna zbornica Slovenije odziva na potrebe zaposlenih na omenjenih področjih dela, »tukaj in zdaj«. Z ekskluzivnimi seminarji želimo slušateljem omogočiti iskanje odgovorov na vprašanja sedanjega, hitro spreminjajočega se časa in nepredvidljivih situacij, ki jih je v delovno okolje, pa tudi vsakodnevne odnose vnesla epidemija COVID19.


Cilj ekskluzivnih seminarjev je dodatno »opremiti« strokovne delavce in sodelavce za opravljanje njihovega dela in utrjevanje odnosov z uporabniki, svojci uporabnikov, družinami in skupnostmi, ki jih je okrnila epidemija.


Obdobje razglašene epidemije se bo zaključilo. Pojav novega koronavirusa pa bo očitno postal stalnica našega življenja, skupaj s pojavom drugih sprememb. Prihodnost prinaša vse več izzivov, tako za vodstveni kader, kot tudi za ostale zaposlene. Potrebe po novih znanjih in spretnostih z razvojem naraščajo, ali, zapisano z besedami Karla Heinrich-a Waggerl-a:


»Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.«


Na Socialni zbornici Slovenije se zavedamo pomembnosti stalnega strokovnega izobraževanja in usposabljanja, zato bomo ekskluzivne seminarje ponudili po posebni, enotni ceni, tako za člane, kot tudi za nečlane zbornice. Kotizacija za udeležbo na enodnevnem spletnem seminarju znaša 80,00 EUR na udeleženca, kotizacija za udeležbo na dvodnevnem seminarju pa 100,00 EUR na udeleženca. Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105,00 EUR, za udeležbo na dvodnevnem seminarju pa 135,00 EUR na posamezno prijavo.


O vsebinah, ki jim namenjamo prostor v okviru naših ekskluzivnih seminarjev in kraju izvedbe seminarjev (spletna predavalnica/izobraževalni center/kongresni center/predavalnica na prostem - »Pod kozolcem«) vas bomo obveščali sproti. Že sedaj vas vabimo k spremljanju naše spletne strani in najav ekskluzivnih seminarjev.


Vabljeni v našo sredino, kjer boste lahko s kolegi sklepali nova poznanstva, delili izkušnje ter pridobivali nova znanja in spretnosti za delo in vsakdanje življenje.NAJAVA PRVIH EKSKLUZIVNIH SEMINARJEV:

2., 3. marec 2021 – dr. A. Biba Rebolj: K rešitvam usmerjen pristop: »Kratka v rešitev usmerjena terapija« >> Več o…

25. marec 2021– dr. Dejan Jarič: Upravljanje s čustvi za izboljšanje odnosov: Empatičnost v pomagajočih poklicih >> Več o...

27. maj 2021 – mag. Franka Bertoncelj: Izzivi vodenja v pretežno ženskih kolektivih >> Več o...

3. junij 2021 - mag. Jani Prgić: Krepitev odnosa z uporabniki >> Več o...

15. in 16. junij 2021 - različni izvajalci: Skrb za duševno zdravje otrok in mladostnikov >> Več o...

24. junij 2021 - Tatjana Zidar Gale: Kako postati umirjen, notranje trden in suveren v neprijetnih ali konfliktnih situacijah (DELAVNICE - Na poti k čuječnosti: Zavedanje sebe in delovnega okolja) >> Več o...


Comments


Arhiv
bottom of page