top of page

Novice

Podelitev zahval sodelujočim v dobrodelni akciji "Podarimo igrače za otroke v stiski"

V mesecu decembru 2021 je Socialna zbornica Slovenije, v sodelovanju z Inštitutom za razvoj igrač, iz Ljubljane, organizirala akcijo »Podarimo igrače za otroke v stiski«.


Na pobudo Aleša Balažica, predsednika KD Lipa, so bile igrače, knjige, šolske potrebščine in drugi izdelki razdeljeni otrokom iz socialno šibkih družin v Občini Beltinci. Dne 10. 9. 2022, ob dogodku 40 let delovanja KD Lipa, sta Vilko Kolbl, mag., generalni sekretar in mag. Carmen Šeruga, ambasadorka Socialne zbornice Slovenije podelila zahvale za predano sodelovanje v takratni dobrodelni akciji.


Zahvale je podelil Vilko Kolbl, mag., generalni sekretar Socialne zbornice Slovenije, in sicer Alešu Balažicu, predsedniku KD Lipa, Anastaziji Vohar Slana, predstavnici Občine Beltinci in Danijeli Cug, predstavnici Centra za socialno delo Pomurje.


Aleš Balažic uspešno vodi KD Lipa, katerega društvene dejavnosti se prepletajo tudi s področjem socialnega varstva, delujejo v celotni Pomurski regiji in tudi širše, za kar mu iskreno čestitamo.


Ob tej priložnosti je mag. Carmen Šeruga, ambasadorka Socialne zbornice Slovenije razdelila 10 šolskih nahrbtnikov otrokom iz Občine Beltinci, ki jih je doniral Lions Klub iz Domžal.Comments


Arhiv
bottom of page