top of page

Novice

Seminar za družinske pomočnike

Socialna zbornica Slovenije v juniju organizira brezplačni seminar za družinske pomočnike. Seminar bo potekal 16. junija 2022, v Izobraževalnem centru Socialne zbornice Slovenije, Ukmarjeva ul. 2, Ljubljana - Rudnik.


Na seminarju bodo predstavljene novosti, ki jih prinaša Zakon o dolgotrajni oskrbi na področju instituta družinskega člana oz. oskrbovalca družinskega člana. Fokus bo na spremembah in možnostih, ki jih za upravičence do oskrbe in oskrbovalce družinskega člana prinaša omenjeni zakon. Izobraževanje bo potekalo v obliki predstavitve novosti in razprave, v katero se bodo udeleženci lahko vključevali z vprašanji in dilemami.


Seminar je namenjen vsem družinskim pomočnikom, torej tudi tistim, ki so v preteklosti opravili usposabljanje za družinskega pomočnika. Izobraževanje je informativne narave in ni namenjeno usposabljanju za opravljanje dela družinskega pomočnika. Program seminarja dodajamo v nadaljevanju.


Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do torka, 14. junija 2022, na telefonsko št. 01 292 73 17, v času uradnih ur (ponedeljek, sreda in petek od 9.00 do 12.00 ure), kontaktna oseba je Meri Rožac, e-pošta: meri.rozac@szslo.si.


Število udeležencev je omejeno na največ 30 oseb, zato vas vljudno prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite čim prej.


Lepo vabljeni k prijavi.
Dokumenti:

Program_Zakon o dolgotrajni oskrbi
.pdf
Download PDF • 150KB


Kommentare


Arhiv
bottom of page