top of page
Woman at Work

EKSKLUZIVNI SPLETNI SEMINAR 
Vpliv načina razmišljanja in naših prepričanj na kvaliteto našega življenja

KDAJ?

Četrtek, 24. avgust 2023,

od 9.00 do 15.00

KJE?

     Spletna predavalnica 

  Socialne zbornice Slovenije 

          (aplikacija Zoom)

Program

 

 

Naša prepričanja vplivajo na način razmišljanja, čustvovanje in odzivanje na situacije. Negativno (omejujoče) prepričanje v nas sproži negativne misli, ki povzročijo negativno počutje. Rezultat dela je zato takrat v večini primerov slab. Prav nasprotno je, ko nekaj delamo z navdušenjem in s strastjo. 

 

TEME DELAVNICE:

  • Katera naša prepričanja so omejujoča?

  • Zakaj se razvijejo omejujoča prepričanj?

  • Kako prepoznamo naša omejujoča prepričanja?

  • Česa nas stanejo omejujoča prepričanja?

  • Kako omejujoče prepričanje spremenimo v pozitivno in spodbujajoče?

 

Spoznali bomo povezavo podpornih prepričanj in konstruktivnih čustev, v katerih smo učinkoviti, motivirani, zavzeti, pripravljeni na sodelovanje in prevzemamo odgovornost. Tako se lažje spoprijemamo z različnimi situacijami v življenju. Ozavestili bomo načine, kako lahko sami sebi in drugim pomagamo do pozitivnega razpoloženja.

 

Na delavnici bomo ozavestili, da je optimizem veščina, ki se je lahko naučimo vsi. Dodali bomo praktične tehnike, kako se naučimo optimističnega načina razmišljanja in delovanja.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva in širše.

Predavateljica 

Neli PAVLIN BORIĆ, univ. dipl. pol., SDI trenerka in moderatorka, NLP praktik, Power Trainer, Tretji prostor 

 

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na ekskluzivnem spletnem seminarju znaša 105,00 € za udeleženca, ne glede na članstvo v zbornici. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo seminarja, gradivo v e-obliki in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 21. avgusta 2023

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page