top of page
Female Patient

SEMINAR V ŽIVO 
Svetovalne in motivacijske veščine za uporabnike in prejemnike različnih storitev 

KDAJ?

Četrtek, 1. december 2022

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center

  Socialne zbornice Slovenije

PROGRAM

Program

Motivacijske in svetovalne tehnike ponujajo strokovnim delavcem okvir za sodelovalni proces za uporabnike storitev znotraj socialnega varstva, šolstva, pravosodja, policije. Gre za usmerjene pristope za obravnavo problema in sodelovalni proces med uporabnikom in strokovnim delavcem. Poudarek modula bo na učenju metod in tehnik iz motivacijskega intervjuja, ki je lahko krajša ali dolgoročna metoda, uporabna v različnih kontekstih, pri različnih težavah posameznika. Temelji na usmerjanju osebe, da sama poišče motivacijo za spremembo in rešitev, ki se ji zdi sprejemljiva. V rešitev usmerjen pristop pa je tehnika oziroma veščina, ki predstavlja drugačno paradigmo v načinu reševanja zasebnih in profesionalnih problemov. Izhaja iz tega, da ni potrebno temeljito raziskovanje problema, da pridemo do rešitve. Ekspertni položaj ima klient oziroma tisti, ki pomoč potrebuje, gre za preoblikovanje odnosa med uporabnikom in strokovnim delavcem.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva.

Predavateljici

 

dr. Vesna MEJAK, Psihiatrična klinika v Ljubljani, Center za zdravljenje odvisnosti od prepovedanih drog,

mag. Mojca HVALA CERKOVNIK, Psihiatrična klinika v Ljubljani, Center za zdravljenje odvisnosti od prepovedanih drog

PREDAVATELJICI
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na seminarju v živo znaša za individualne člane zbornice 105,00 €, za kolektivne člane 130,00 €, za nečlane pa 155,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, e-gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori.

 

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do ponedeljka, 28. novembra 2022. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

PRIPOROČILA ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNA ZBORNICA SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2

tel: 01/ 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

bottom of page