top of page

Kontakt

Success! Message received.

SOCIALNA ZBORNICA SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2

1000 Ljubljana

_________

Telefon: 01 292 73 10

Email: info@szslo.si

_________

ID za DDV: SI54713960

matična št.: 5823757

IBAN: SI56 0201 0001 8187 078

Lokacija Socialne zbornice Slovenije

Dostop z AC (avtoceste)

 

Socialna zbornica Slovenije se nahaja ob t.i. južni ljubljanski obvoznici oz. v samem nakupovalnem središču na Rudniku, tik ob hipermarketu E. Leclerc in v bližini trgovskega centra Supernova.

 

Dostop s štajerskega oz. dolenjskega AC kraka

Pri vožnji po AC iz smeri Maribora oz. Novega mesta proti Kopru bodite pozorni na izvoz Lj – jug (izvoz št. 32). Ko zapustite AC, sledite označbi nakupovalno središče Rudnik (naravnost čez semaforizirano križišče) mimo podjetja Viator – Vektor. V krožišču, tik pred nakupovalnim centrom E. Leclerc, zavijete prvi izvoz desno ter nato v naslednjem križišču levo in takoj nato desno na parkirišče pred stavbo C, v kateri se v drugem nadstropju nahajajo novi prostori Socialne zbornice Slovenije. 

 

Dostop s primorskega oz. gorenjskega AC kraka

Pri vožnji po AC iz smeri Kopra oz. Kranja proti Novemu mestu bodite pozorni na izvoz Lj – Rudnik, Industrijska cona (izvoz št. 33). Ko zapustite AC, sledite označbi nakupovalno središče Rudnik, kjer v križišču zavijete desno čez AC nadvoz. V naslednjem križišču zavijete zopet desno na Peruzzijevo ulico, se držite smeri skrajno desno cca. 1,7 km (na levi strani mimo Mc Donaldsa, Agipa, Obija...), naravnost skozi krožišče in nato v križišču, za trgovskim centrom E. Leclerc, zavijete levo in takoj zatem na desno na parkirišče pred stavbo C, v kateri se v drugem nadstropju nahajajo novi prostori Socialne zbornice Slovenije.

 

 

Dostop iz centra Ljubljane

 

Iz centra Ljubljane je najenostavnejši dostop do Socialne zbornice Slovenije po Dolenjski cesti, torej v smeri proti Škofljici. Na Dolenjski cesti, v križišču pred trgovino Hofer, zavijete desno, peljete čez železniške tire in nato v prvem križišču zavijete levo. V naslednjem križišču zavijete desno, peljete ob Supernovi in za trgovino E. Leclerc do konca ulice in zavijete levo na parkirišče pred stavbo C, v kateri se v drugem nadstropju nahajajo novi prostori Socialne zbornice Slovenije.

Kontaktni naslov:

 

Izobraževalni center

Ukmarjeva ulica 2

1000 Ljubljana 

 

Telefon: 01/292 73 17

E-pošta: ic@szslo.si

bottom of page