top of page

Prijava na e-novice

S prijavo na e-novice Vas bomo tekom leta po elektronski pošti obveščali o vseh ugodnostih, ponudbah izobraževalnih seminarjev, dogodkih in drugih ponudbah zbornice ter popustih ustvarjenih le za Vas.

Z vnosom svojega elektronskega naslova v prijavni obrazec dovoljujete obdelavo osebnih podatkov" soglašate s hrambo in obdelavo vašega elektronskega naslova (e-maila) v okviru Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) in dovoljujete obveščanje preko elektronske pošte. Upravljalec osebnih podatkov, Socialna zbornica Slovenije, se zavezuje, da bo vaše osebne podatke (elektronski naslov) uporabljala samo za neposredno trženje (pošiljanje splošnih novic o novostih, ugodnostih, ponudbah izobraževalnih seminarjev, novicah, dogodkih in drugih ponudbah zbornice, nagradnih igrah in za zbiranje podatkov za raziskovalne namene).

 

Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s klikom na povezavo "Odjava" ali  nam pišete na elektronski naslov ic@szslo.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. 

 

Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za Vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

bottom of page