top of page

Novice

Otvoritev "Povezovalnice pod kozolcem podnebnih ciljev"

Na 61. sejmu Agra v Gornji Radgoni so se svečane otvoritve "Povezovalnice pod kozolcem podnebnih ciljev" udeležili tudi predstavniki Socialne zbornice Slovenije, Vilko Kolbl, mag., generalni sekretar, Zora Borko, članica upravnega odbora in dr. Barbara Grintal, podpredsednica častnega razsodišča.


Ob vseh res velikih izzivih, ki jih imamo v državi vemo, da je v tem, da bo letos 11. Povezovalnica pod kozolcem signal, da prevzamemo odgovornost in delujemo skupaj.


Svečano sta Kozolec podnebnih ciljev otvorili predsednica Republike Slovenije dr. Nataša Pirc Musar in Irena Šinko, ministrica Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.


Kot glavni prispevek k dogajanju v povezovalnici so ponudili v podpis tudi listino partnerstva za vključujočo družbo.


V povezovalnici je bilo pestro dogajanje na področju vseh 5 krožnih zgodb (partnerstvo za vključujočo družbo, Mreža NVO za krožno gospodarstvo, Make in Slovenia, Hrane ne mečemo stran, Flora Viva) v jasnem okviru podnebnih sprememb in trajnostnega turizma.

Socialna podjetja so ob tem predstavila tudi svojo ponudbo. Predstavili so se tudi nekateri piloti, ki so bili uspešni na zadnjem razpisu za razvoj zadružništva in socialnega podjetništva. #Knof #CPU #Slovka #Allium #Chika #Vitica


Človekovo dostojanstvo je temelj našega delovanja. V "etri" se dosledno zavzemajo za spoštovanje človekovih pravic in verjamejo, da lahko vsak posameznik najde svoj prostor pod soncem in delovno mesto, ki ga izpolnjuje in mu omogoča karierni in osebni razvoj.תגובות


Arhiv
bottom of page