top of page

Novice

Predsednica Socialne zbornice Slovenije na Kongresu delovnih terapevtov Slovenije

Včeraj, dne 9. maja 2022 se je Breda Božnik, predsednica Socialne zbornice Slovenije udeležila 10. Kongresa delovnih terapevtov Slovenije, ki je potekal v Grand Hotelu Bernardin, v Portorožu.


Na omenjenem kongresu, ki ga je organizirala Zbornica delovnih terapevtov Slovenije je predsednica Socialne zbornice Slovenije slušatelje nagovorila v pozdravnem nagovoru. Ga. Breda Božnik je izpostavila, da si Socialna zbornica Slovenije prizadeva za to, da bi se še bolj približali socialnim institucijam v lokalnih okoljih in predvsem vsem deležnikom, ki delujejo na področju socialnega varstva, z ljudmi in zanje.


Poudarila je, da je področje delovne terapije prepoznano kot pomembna veja pri vzpostavljanju zdravega in produktivnega življenja v vseh starostnih skupinah prebivalstva. Pri tem velja izpostaviti socialnovarstvene zavode, v katerih delovni terapevti s strokovnim prispevkom in človeškim pristopom predstavljajo nepogrešljivi člen pri iskanju in vzpostavljanju ravnotežja med posameznikom in njegovo maksimalno možno funkcionalnostjo v nadaljnjem življenju.


Predsednica Socialne zbornice Slovenije je pozdravila organizacijo strokovnih dogodkov na področju socialnega varstva, ki prispevajo k povezovanju, širjenju znanja in obzorij. V nadaljevanju je vse prisotne povabila k spremljanju programa Socialne zbornice Slovenije, aktivnemu članstvu ter povezovanju pri zasledovanju skupnih ciljev.


コメント


Arhiv
bottom of page