top of page
KDAJ?

Petek, 17. januar 2020

od 10.00 do 13.00

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

4. Socialni klub se bo osredotočal na izzive, s katerimi se srečujejo odrasli z motnjo v duševnem razvoju ter njihovi starši, sorojenci, inštitucije in širša družba. Rdeča nit dogodka je inkluzija.

Sodelujoči

  • mag. Nace Kovač, predsednik Socialne zbornice Slovenije

  • mag. Barbara Kobal Tomc, podpredsednica Socialne zbornice Slovenije in direktorica Inštituta RS za SV

  • Stanka Tutta, predstavnica Inšpektorata RS za delo 

  • Ivica Matko, predstavnica pionirjev VDC-jev

  • Mojca Pršina, predstavnica MDDSZ

  • dr. Katja Vadnal, predstavnica svojcev iz Zveze Sožitje

Moderatorka

Socialni klub je zamišljen na forumski način, v katerem se bo po predstavitvah izvedla širša javna razprava. Socialni klub bo moderirala Mirjana Česen, predsednica Upravnega odbora Socialne zbornice Slovenije.

PROGRAM
PREDAVATELJICI

4. SOCIALNI KLUB 

V luči spreminjajočih struktur in potreb oseb z intelektualno oviranostjo 

KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Prijava

 

Udeležencem socialnega kluba bodo predstavljeni podatki, dejstva, zakonodaja, praksa, pogledi in mnenja sodelujočih v razpravi, ki tako ali drugače (so)delujejo na področju izvajanja socialno varstvenih programov.

 

V okviru Socialnega kluba bomo zagotovili strokovno vodeno razpravo, na katero bodo vabljeni člani zbornice.

Udeležba na socialnem klubu je brazplačna. Število mest za prijave je omejeno, zato priporočamo, da se udeleženci pravočasno prijavite. 

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

VIktorija PEČNIKAR OBLAK

tel.: 01 292 73 20

e-pošta: strokovna.sluzba@szslo.si

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na socialni klub obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page