top of page

Novice

2. Socialni klub Socialne zbornice Slovenije

Ob Svetovnem dnevu duševnega zdravja, ki ga obeležujemo 10. oktobra 2022, je Socialna zbornica Slovenije organizirala Socialni klub, na temo »Multidisciplinarnega sodelovanja na področju duševnega zdravja?«, ki je potekal v petek, 7. 10. 2022, v Izobraževalnem centru Socialne zbornice Slovenije, v Ljubljani.


Na dogodku so razpravljali: Renata Brdar Tomažinčič, vodja Sektorja za razvoj storitev in programov na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, dr. Radivoje Pribaković Brinovec, predstojnik Centra za upravljanje programov preventive in krepitve zdravja in vodja Programa MIRA - Nacionalni program duševnega zdravja na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, Andreja Jerič, predstojnica Centra za duševno zdravje odraslih, Janez Sterle, koordinator obravnave v skupnosti na Centru za socialno delo Koroška in dr. Suzana Oreški, višj. pred., predsednica Društva Altra, ki deluje na področju duševnega zdravja in predsednica Strokovnega sveta Socialne zbornice Slovenije.


Socialnega kluba so se udeležili strokovni delavci z različnih organizacij, kot so centri za socialno delo, zdravstveni domovi, posebni socialnovarstveni zavodi ter nevladne organizacije s področja socialnega varstva.


Do objavljene novice o dogodku na portalu Slovenske tiskovne agencije lahko dostopate na naslednji povezavi:

Izjava za javnost_STA_101022
.pdf
Download PDF • 113KB
Comments


Arhiv
bottom of page