Novice

»Majhna  pozornost  za velik nasmeh« - dobrodelna akacija za potrebe programov Materinskih domov  v

»Majhna pozornost za velik nasmeh« je dobrodelna akcija za potrebe programov Materinskih domov po Sloveniji, ki poteka v mesecu marcu 2018. Projekt je nastal na pobudo podjetja Večer v sodelovanju s Sekcijo za varne hiše, materinske domove in sorodne organizacije v Sloveniji, ki deluje pri Socialni zbornici Slovenije. Namen akcije je pomagati materinskim domovom v Sloveniji pri njihovem humanitarnem delu.

K sodelovanju v akciji, s katero se zbirajo sredstva za delovanje materinskih domov po Sloveniji, so vabljeni tako posamezniki kot tudi podjetja, kajti le skupaj lahko mamicam in malčkom zagotovimo lepši jutri.

Projekt je omogočila Generali zavarovalnica in bo zaključen na dogodku Materinskega doma v Mariboru, v četrtek 22. 3. 2018. med 16. in 18.00 uro v prostorih Narodnega doma Maribor.

Več o akciji lahko pogledate na spletni strani: https://meseczensk.vecer.com/vec-o-projektu/

Arhiv

KONTAKT

 

Socialna zbornica Slovenije

Ukmarjeva ulica 2

1000 Ljubljana

Telefon: 01 292 73 10

Email: info@szslo.si

URADNE URE

 

Uradne ure strokovne službe Socialne zbornice Slovenije:

 

  • dopoldan: ponedeljek, sreda in petek od 9. do 12. ure

  • popoldan: sreda od 14. do 16. ure.

© 2021 by Socialna zbornica Slovenije                                                                                                                            Politika zasebnosti     |     Raba piškotkov