top of page

Novice

Sodelovanje Socialne zbornice Slovenije na 3. Mednarodnem sejmu sodobnega zdravstva MEDICAL v Gornji

Socialna zbornica Slovenija se je predstavila na 3. Mednarodnem sejmu sodobnega zdravstva MEDICAL v Gornji Radgoni, ki je potekal od 17. do 19. aprila 2018. Zbornica je na svojem razstavnem prostoru, ki si ga je delila skupaj z Zavodom Vitica iz Gornje Radgone, predstavljala oziroma promovirala projekt »Več in še več o demenci: programi izobraževanja in osveščanja za obvladovanje demence v slovenskem okolju«, ter zbornico, kot osrednje strokovno združenje na področju socialnega varstva.

Prav tako je zbornica v okviru sejma MEDICAL organizirala okroglo mizo z naslovom »Demenca – izziv odgovorni družbi«, kjer so skupaj s projektnimi partnerji in drugimi strokovnjaki spregovorili o različnih aspektih dela v povezavi z demenco in o tem ali je demenca res izziv odgovorni družbi.

Fotografija 1: Generalni sekretar Socialne zbornice Slovenije Vilko Kolbl skupaj z Zoro Borko, direktorico Zavoda Vitica iz Gornje Radgone (levo na fotografiji) in Danijelo Zimšek Kralj iz Zveze društev za socialno gerontologijo Slovenije na razstavnem prostoru sejma MEDICAL.

Fotografija 2: Govorniki na okrogli mizi z naslovom Demenca – izziv odgovorni družbi (od leve proti desni: Danijela Zimšek Kralj, Zveza društev za socialno gerontologijo Slovenije, Edith Žižek Sapač, direktorica Zdravstvenega doma Murska Sobota, dr. Daniel Grabar, strokovni direktor Splošne bolnišnice Murska Sobota, Nataša Breznikar Kučan, Dom starejših Rakičan, Zora Borko, direktorica Zavoda Vitica iz Gornje Radgone ter Vilko Kolbl, generalni sekretar Socialne zbornice Slovenije)

Arhiv
bottom of page