top of page
KDAJ?

Petek, 14. februar 2020

od 10.00 do 13.00

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Na 5. Socialnem klubu Socialne zbornice Slovenije bomo obravnavali problematiko nameščanja pacientov mlajših od 65 let, po končanem bolnišničnem zdravljenju.

Sodelujoči

  • mag. Nace Kovač, predsednik Socialne zbornice Slovenije

  • dr. Jana Mali, Fakulteta za socialno delo

  • Tatjana Arnšek, Socialna inšpekcija

  • Andreja Ivanušič, Univerzitetni klinični center Maribor, Socialna služba splošnega dela

  • Franja Jakob, predsednica Aktiva socialnih delavcev pri Skupnosti socialnih zavodov Slovenije

  • dr. Mateja Lopuh, predstavnica Ministrstva za zdravje​

Moderatorka

Socialni klub je zamišljen na forumski način, v katerem se bo po predstavitvah izvedla širša javna razprava. Socialni klub bo moderirala Valerija Lekić Poljšak, predsednica Strokovnega sveta Socialne zbornice Slovenije.

PROGRAM
PREDAVATELJICI

5. SOCIALNI KLUB 

Vprašanje vključevanja oseb mlajših od 65 let v oskrbo po bolnišničnem zdravljenju

KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Prijava

 

Udeležencem socialnega kluba bodo predstavljeni podatki, dejstva, zakonodaja, praksa, pogledi in mnenja sodelujočih v razpravi, ki tako ali drugače (so)delujejo na področju izvajanja socialno varstvenih programov.

 

V okviru Socialnega kluba bomo zagotovili strokovno vodeno razpravo, na katero bodo vabljeni člani zbornice.

Udeležba na socialnem klubu je brazplačna. Število mest za prijave je omejeno, zato priporočamo, da se udeleženci pravočasno prijavite. 

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Nebojša GOLIĆ

tel.: 01 292 73 19

e-pošta: nebojsa.golic@szslo.si

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na socialni klub obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page