top of page
Saving coins

SEMINAR V ŽIVO 
Delo z osebami v dolgovih in postopku deložacij 

KDAJ?

Torek, 14. marec 2023,

od 9.00 do 13:35

KJE?

     Izobraževalni center  

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

 

Osebne in družbene okoliščine, vse močneje, vplivajo na prezadolženost posameznikov in družin. Posledično se povečuje število prezadolženih oseb, tudi v postopku deložacije.

 

Od učinkovitosti in hitrosti nudenja pomoči na podočju socialnega varstva, kar vse bolj kaže praksa, osebam in družinam, ki so prezadolžene in/ali v postopku deložacije, so odvisni odzivi upnikov in ostalih, ki odločajo v psotopkih prezadolženosti.

 

Javne in nevladne organizacije se srečujemo, vsaka s svojimi pristojnostmi in nalogami, z osebami in družinami, ki so prezadolžne ali v postopku deloažcije. Da lahko v sodelovanju - nudimo hitro in učinkovito pomoč še naprej, je smiselna izmenjava izkušenj iz prakse, pa tudi poglobitev znanja na področju problematike prezadolženosti in deložacij.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem s področja socialnega varstva.

Predavatelja

dr. Alenka HEBAR LAVRIČ, Inštitut za družinsko terapijo, svetovanje in izobraževanje - Prelomi

mag. prof. soc. ped. Andrej LAVRIČ, Inštitut za družinsko terapijo, svetovanje in izobraževanje - Prelomi

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na seminarju znaša za individualne člane zbornice 105,00 €, za kolektivne člane 130,00 €, za nečlane pa 155,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo seminarja, gradivo, okrepčilo med odmori in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do četrtka, 9. marca 2023

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page