top of page
Modern Watch

SEMINAR V ŽIVO 
Kako obvladati čas in organizirati lastno delo  

KDAJ?

Četrtek, 6. oktober 2022, 

od 9:00 do 15:30 ure 

KJE?
PREDAVATELJICI

Program

Danes je večina ljudi pod časovnim pritiskom, kot da se čas hitreje vrti, zahteve so vedno večje, dela je vse več, mi pa imamo samo dve roki. Smo preobremenjeni, v stalni naglici, skačemo iz ene naloge na drugo in se sprašujemo kdo gospodari z našim časom? Cilj izobraževalnega programa je razvijanje veščin organiziranja dela, upravljanja s sabo v času, prepoznavanja lastnih ovir za bolj učinkovito delo, razlogov za odlašanje ter učenje tehnik za boljšo izrabo časa v poslovnem in privatnem življenju. Na delavnici si bomo ogledali kje po nepotrebnem izgubljamo svoj čas, kako prioretizirati svoje delo, kateri »notranji priganjalci« nam povzročajo stres in spoznali 30 načinov kako imeti več časa.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, zdravstva, šolstva in širše.

Predavateljica

 

mag. Franka BERTONCELJ, Egoforma – poslovno in psihološko svetovanje

Franka Bertoncelj, univerzitetna diplomirana psihologinja, magistrica psiholoških znanosti organizacijske in klinične psihologije, predavateljica, poslovna in osebna svetovalka, coach.

 

Samostojna svetovalka za izobraževanje in razvoj zaposlenih. Vodi seminarje, delavnice in komunikacijske treninge (vodenje, motiviranje, profesionalno poslovno komuniciranje, reševanje konfliktov, komunikacija s težavnimi sogovorniki, timsko delo, obvladovanje stresa, time management ...).

Slika Bertoncelj.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju znaša za individualne člane zbornice 105,00 €, za kolektivne člane 130,00 €, za nečlane pa 155,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori.

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 4. oktobra 2022. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNA ZBORNICA SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2

tel: 01/ 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

bottom of page