top of page
Business People Talking

SPLETNI SEMINAR 
Toksični odnosi - kako preživeti z narcisi v delovnem okolju     

KDAJ?

Četrtek, 25. maj 2023,

od 9.00 do 15.00

KJE?

     Spletna predavalnica 

  Socialne zbornice Slovenije 

          (aplikacija Zoom)

Program

 

 

Kvalitetno razporejanje in izraba svojega časa je ključ do uravnoteženosti in doseganja uspehov. Ljudje, ki dosegajo v življenju veliko, poznajo koristi samoorganizacije. Ta je usmerjena v aktivnosti, ki nudijo največji pomen in nas osmišljujejo.

TEME DELAVNICE:

  • Naredijo drugi v istem času veliko več kot mi in se čudimo, zakaj je tako?

  • Imajo drugi večji zagon in motivacijo in ne razumemo, od kod jo črpajo?

  • Kaj vse vpliva na naše dobre rezultate – na delovnem mestu in drugih življenjskih področjih?

  • Ozaveščanje pomena in dobrobiti samoorganizacije (struktura, pregled, nadzor in navdih za akcijo).

  • Pasti »neorganizacije«.

  • Odlašanje.

 

Izgovor »nimam časa « je samo izgovor. Časa imamo vsi enako, nismo pa enaki v načinu porabe le-tega. Spoznali bomo, za kaj v življenju se resnično splača porabiti svoj čas in kako lahko povečamo »izkupiček« porabljenega časa.

Seminar bo potekal preko aplikacije Zoom. Seminar je namenjen zaposlenim v socialnem varstvu, zdravstvu, šolstvu, pravosodju in širše.

Predavateljica 

Neli PAVLIN BORIĆ, univ. dipl. pol., SDI trenerka in moderatorka, NLP praktik, Power Trainer, Tretji prostor 

 

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na seminarju znaša za individualne člane zbornice 80,00 €, za kolektivne člane 105,00 €, za nečlane pa 130,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo seminarja, gradivo v e-obliki in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 22. maja 2023

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page