top of page
A Woman Laughing

EKSKLUZIVNI SEMINAR

Vpliv načina razmišljanja in naših prepričanj na kvaliteto našega življenja 

KDAJ?

Torek, 30. avgust 2022

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Naša prepričanja vplivajo na način razmišljanja, čustvovanje in odzivanje na situacije. Negativno (omejujoče) prepričanje v nas sproži negativne misli, ki povzročijo negativno počutje. Rezultat dela je zato takrat v večini primerov slab. Prav nasprotno je, ko nekaj delamo z navdušenjem in s strastjo. 

 

TEME DELAVNICE:

•      Katera naša prepričanja so omejujoča.

•      Zakaj se razvijejo omejujoča prepričanja.

•      Kako prepoznamo naša omejujoča prepričanja.

•      Česa nas stanejo omejujoča prepričanja.

•      Kako omejujoče prepričanje spremenimo v pozitivno in spodbujajoče.

 

Spoznali bomo povezavo podpornih prepričanj in konstruktivnih čustev, v katerih smo učinkoviti, motivirani, zavzeti, pripravljeni na sodelovanje in prevzemamo odgovornost. Tako se lažje spoprijemamo z različnimi situacijami v življenju. Ozavestili bomo načine, kako lahko sami sebi in drugim pomagamo do pozitivnega razpoloženja.

 

Na delavnici bomo ozavestili, da je optimizem veščina, ki se je lahko naučimo vsi. Dodali bomo praktične tehnike, kako se naučimo optimističnega načina razmišljanja in delovanja.

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva in širše. 

Predavateljica

 

Neli PAVLIN BORIĆ, SDI moderatorka, NLP pratik, Power Trainer (ED BS int.)

Neli Pavlin Borić je univerzitetna diplomirana politologinja smeri mednarodnih odnosov, certificirana SDI trenerka in moderatorka. Vodi delavnice, seminarje in treninge s področja odnosov, vodenja in prodaje.

PROGRAM
PREDAVATELJICI
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na ekskluzivnem enodnevnem seminarju znaša 105 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, okrepčilo med odmori ter potrdilo o udeležbi.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 26. avgusta 2022. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page