top of page

Duševne motnje otrok in njihov dolgoročni izid

KDAJ?

Torek, 11. junij 2019

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Vsebina predavanja je usmerjena v lažjo prepoznavo otrok z duševnimi motnjami ali s tveganji za razvoj duševnih motenj in njihovih družin, v iskanje uspešnih načinov sodelovanja z najbolj ranljivimi družinami in predstavitvi načinov pomoči. Duševne motnje otrok prizadevajo okrog deset odstotkov otroške populacije. Posebej ogroženi za dolgoročne neugodne izide so otroci, ki odraščajo v socialno ogroženih družinah, otroci staršev z duševnimi težavami in otroci, ki so žrtve slabega ravnanja v zgodnjem otroštvu. Seminar se dotika področij tveganj duševnih motenj otrok, kliničnih značilnosti in možnosti vpliva na njihov dolgoročni izid.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, ki se pri svojem delu srečujejo z osebami s težavami v duševnem zdravju ter predvsem koordinatorjem za obravnavo v skupnosti in zastopnikom pravic oseb na področju duševnega zdravja.

Predavateljica

 

mag. Violeta IRGL, psihoterapevtka, specialistka zakonske in družinske terapije

Avtorica knjig: Konec molka: Kako podpreti otroka po travmatični izgubi matere ali očeta, The End of Silence; Zakaj tako boli? Ko zaradi samomora izgubimo najbližje;  Zakonski/partnerski odnosi skozi pogled zakonske in družinske terapije (soavtorstvo).

Ustanoviteljica in direktorica Inštituta za okrevanje po travmi, psihoterapijo in svetovanje Rahločutnost.

Moderatorka foruma za žalujoče na Med.Over.Net.

Predavateljica in voditeljica programov in delavnic za starše, učence, dijake z več kot 10-letnimi psihoterapevtskimi izkušnjami pri delu z družinami, s pari, z otroki in mladostniki.

PROGRAM
PREDAVATELJICI
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 7. junija 2019. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page