top of page
Senior Portrait

SEMINAR V ŽIVO 
Kako izboljšati kakovost življenja ob demenci?  

KDAJ?

Torek, 14. september 2021,

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Demenca je neozdravljiva bolezen, ki v povprečju traja od 10 do 15 let. Ima jo že več kot 32.000 Slovencev. Obstaja več kot 200 vrst demenc, najpogostejša pa je Alzheimerjeva bolezen, ki prizadene približno 60 do 80 odstotkov vseh obolelih. Ta napredujoča

kronična degenerativna bolezen po zemljevidu Slovenije riše sliko, ki ni spodbudna. Kaj storiti, da bi ta problem omilili in poskrbeli za celovito sistemsko ureditev ter tako dosegli, da bi vsi, ki jih ta bolezen oz. oziroma skupek motenj, ki prizadenejo možganske celice, odgovorne za spomin, razumevanje, razmišljanje, za presojo, učenje, orientacijo in marsikaj drugega, posredno ali neposredno prizadene, lažje živeli?

 

Seminar je namenjen zaposlenim v domovih za starejše in ostalim, ki se srečujejo z osebami z demenco.

Predavateljica

dr. Polona RUS PRELOG, Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana 

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na seminarju znaša za individualne člane zbornice 105,00 €, za kolektivne člane 130,00 €, za nečlane pa 155,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do petka, 10. septembra 2021

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page