top of page
Public Speaker

SPLETNI SEMINAR

Komunikacijske veščine in pomoč pri upravljanju s pridobljenimi izkušnjami 

KDAJ?

Četrtek, 13. maj 2021,

od 9.00 do 15.00

KJE?

     Spletna predavalnica 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Temelječ na izkustvenem delu bo seminar naslavljal ranljive vsebine, s katerimi se pri vsakdanjem delu soočajo zaposleni na področju socialnega varstva in ob tem podoživljajo osebne stiske, lahko tudi vzporedno travmo in ob tem posledično izgorevajo. Udeleženci se bodo seznanili s pomenom prepoznavanja lastnega načina čustvovanja, vedenja in odzivnosti v delovnem okolju (način obvladovanja razmišljanja, komunikacije in vedenja v delovnem okolju), razbremenitve ob stresnih situacijah, lastne vrednosti in osebnih vrednot pri oblikovanju strategije preživetja v delovnem okolju ter pomenom pravočasnega ukrepanja v kontekstu samozaščite tudi v izjemno kritičnih situacijah. Vsebina seminarja se bo dopolnjevala z izvedbo vaj za aktiviranje udeleženčevih lastnih aktivnosti, razmišljanja in iskanja dodatnih informacij.

 

Poudarki seminarja:

• Upravljanje z emocijami v kriznih situacijah;

• prepoznavanje stiske in umeščanje v vsakdanje življenje;

• zaznavanje travmatske izkušnje in prepoznavanje posttravmatske motnje;

• pomen komunikacije pri upravljanju s čustvi;

• sprejemanje in razumevanje osebne strategije v kriznih situacijah;

• umeščanje osebne stiske v družinsko življenje;

• okrevanje po rizični situaciji.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, izobraževanja, šolstva in zdravstva. Seminar se bo izvajal preko spleta oz. aplikacije Zoom.

Predavateljica

Mojca HVALA CERKOVNIK, mag. sociologije in licencirana supervizorka,

Supervizija, svetovanje in izobraževanje Mojca Hvala Cerkovnik s. p.

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na spletnem seminarju znaša za individualne člane zbornice 80,00 €, za kolektivne člane 100,00 €, za nečlane pa 115,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, e-gradivo in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do torka, 11. maja 2021

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page