top of page
KDAJ?

Četrtek, 9. maj 2019

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Seminar na temo Motivacijski intervju je opredeljen kot sodelovalna, na osebo usmerjena, oblika vodenja, s ciljem krepitve motivacije za spremembe. Osnove motivacijskega intervjuja izvirajo iz svetovanja, ki je usmerjeno na posameznika, kognitivne terapije, sistemske teorije in socialne psihologije. Motivacijski intervju poudarja sodelovanje med posameznikom in svetovalcem, spodbuja posameznikovo odkrivanje lastnih razlogov za spremembo in je usmerjen v prepoznavanje osebne moči za spreminjanje. Motivacijski intervju lahko uporabljamo kot samostojno tehniko, lahko je integriran v različne oblike obravnav, lahko pa je priprava motivacijskih temeljev znotraj posameznega programa. V središču obravnave je vedno posameznik, vendar ima strokovni delavec pred sabo vedno natančno določen strokovni cilj, ki ga poskuša doseči s pomočjo različnih aktivnih motivacijskih intervencij v procesu svetovanja.

Udeleženci bodo na seminarju seznanjeni s temeljnimi principi motivacijskega intervjuja, predstavljen bo šest-stopenjski model sprememb po Prochaski in DiClemente, pomen odporov in upravljanje z njimi. Poseben poudarek bo tudi na uporabi pridobljenih znanj v praktičnih primerih.​

Predavateljica

 

mag. Mojca HVALA-CERKOVNIK, univ. dipl. soc. delavka

PROGRAM
PREDAVATELJICI
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 7. maja 2019. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page