top of page

SEMINAR V ŽIVO 
Razvojna psihologija v praksi  

KDAJ?

Četrtek, 1. februar 2024,

od 9.00 do 15.15

KJE?

      Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

 

Na seminarju bomo spregovorili o klasičnih razvojno-psiholoških problemih razvoja otrok in mladostnikov ter odnosov v družini. Predstavljen bo teoretični vidik razvojne psihologije. Odpirali bomo vprašanja kot so npr. kakšne so sposobnosti in potrebe otrok v posameznih razvojnih obdobjih, kakšne so značilnosti razvoja družinskih in prijateljskih odnosov pri otrocih in mladostnikih, kako se oblikujejo navade v družini in kako jih lahko spreminjamo, kako lahko razumemo uporabo telefonov in socialnih omrežij pri otrocih in mladostnikih, ter kakšne težave lahko pričakujemo pri otrocih v posameznem razvojnem obdobju in v situacijah kot so npr. ločitev, selitev, bolezen. 

V drugem delu seminarja bo predstavljen terapevtsko-pedagoški pristop v povezavi z izzivi, ki se lahko pojavljajo v posameznih razvojnih fazah otroka/mladostnika in v različnih kontekstih. Na konkretnih praktičnih primerih bomo raziskali, kako postopati, ko se pojavljajo težave, na koga se obrniti, ko potrebujemo strokovno podporo in kako sodelovati z otrokom/mladostnikom in starši, da bi lahko pravočasno prepoznali in preprečili/omilili posledice večjih stisk.

Predavatelja

 

prof. dr. Matija SVETINA, Filozofska fakulteta, Univerza v Ljubljani

Mateja FARIČ SVOLJŠAK, prof. spec. in reh. ped., terapevtka (po modelu Relacijska družinska terapija)

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105eur za individualne člane, 130eur za kolektivne člane in 155eur za ostale udeležence. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 29. januarja 2024

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page