top of page
Caring Child

EKSKLUZIVNI SEMINAR 
Skrb za duševno zdravje otrok in mladostnikov 

KDAJ?

Torek in sreda, 15. in 16. junij 2021

od 9.00 do 15.00

KJE?

     Spletna predavalnica

Socialne zbornice Slovenije 

Program 

Starostna meja otrok z diagnozo »duševna stiska« je po poročanjih zaposlenih na področju socialnega varstva in zdravstva čedalje nižja. Epidemija COVID19 pa je razgalila tudi druge stiske, s katerimi se vsakodnevno soočajo otroci in mladostniki. Dvodnevni seminar »Skrb za duševno zdravje otrok in mladostnikov« odpira prostor za preplet teorije in prakse, za izmenjavo izkušenj in znanj o delu z otroci in mladostniki v današnjem času. Na seminarju bodo predstavljene prakse in okviri dela, z vidika vladnih in nevladnih organizacij ter drugih akterjev, ki so dejavni na področju dela z otroci in mladimi, ki se soočajo z duševnimi stiskami.

 

Izobraževanje je namenjeno zaposlenim na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva in širše. Seminar bo potekal v spletni obliki tj. preko aplikacije Zoom.

Predavateljice in predavatelji

mag. Jerneja NINA VOGA, univ. dipl. soc. del. (Center za duševno zdravje otrok in mladostnikov, ZD Celje), dr. Marija ANDERLUH, dr. med. (Služba za otroško psihiatrijo, UKC Ljubljana), Polona KUZMAN, univ. dipl. soc. in varstvoslovka, CSD Zagorje, Enota Trbovlje, mag. Nataša UDOVIČ (CSD Ljubljana, Enota Moste-Polje), dr. Lucija Čevnik, prof. filozofije in soc., spec. lacanovske psihoanalize (Mladinska posvetovalnica »Ti«), Sandra MURK, univ. dipl. soc. del. (Tom telefon), Maša BLAZNIK, univ. dipl. psih. (Tom telefon), Ana IVANIŠEVIĆ VALETIČ, univ. dipl. soc. del. (CSD Ljubljana, Enota Bežigrad), Matej VINKO, dr. med. (NIJZ)

PROGRAM
IZVAJALKE

Program seminarja v torek, 15. junija

Program seminarja v sredo, 16. junija

KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na ekskluzivnih seminarjih je enotna, tako za člane, kot tudi za nečlane zbornice. Kotizacija za udeležbo na enodnevnem, spletnem, ekskluzivnem seminarju znaša 80,00 EUR na udeleženca, kotizacija za udeležbo na dvodnevnem seminarju pa 100,00 EUR na udeleženca. Kotizacija za udeležbo na enodnevnem, ekskluzivnem seminarju v živo znaša 105,00 EUR, za udeležbo na dvodnevnem seminarju pa 135,00 EUR na posamezno prijavo.

Račun vam bomo izstavili v roku 8 dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo in potrdilo o udeležbi. V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 11. junija 2021. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page