top of page
Portrait of an aged person

SEMINAR V ŽIVO 

Skrb za duševno zdravje starejših 

KDAJ?

Torek, 15. marec 2022

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

 

Pandemija COVID-19 je pomembno posegla v vsakdan ljudi, ki živijo z demenco. Bolezen COVID-19 spremljajo sistemski in nevropsihiatrični simptomi. Ljudje z demenco so krhki, odvisni od drugih, potrebujejo pomoč pri vsakodnevnih aktivnostih ter dobro postdiagnostično podporo. Omejitev gibanja in socialna izolacija predstavlja pomembno oviro in stres in je povezana s številnimi tveganji za telesno in psihično zbolevnost bolnikov z demenco in tudi njihovih najbližjih. V obdobju po pandemiji bo bistvena ocena učinkov oz. posledic za duševno stanje starejših z demenco in priprava strategij za obravnavo. Nujno je zagotovljati oskrbo, dobro počutje in kakovost življenja zmanjšati breme oskrbe pri negovalcih. Delavnica bo naslovila nekatere novejše in praktične rešitve in pristope ob prilagoditvi na  pandemijo.

 

Seminar je namenjen zaposlenim v domovih za starejše in ostalim, ki se srečujejo s starejšimi osebami. 

Predavateljica

 

asist. dr. Polona RUS PRELOG, dr. med., spec. psih., Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana 

PROGRAM
PREDAVATELJICI
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 11. marca 2022. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page