top of page
PREDAVATELJICI
KDAJ?

Torek, 23. marec 2021

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Spletna predavalnica 

Socialne zbornice Slovenije 

Program

Na seminarju bomo izpostavili povezavo med upravljanjem s časom in stresom. Najprej se bomo usmerili na izrabljanje svojega časa, kakšna pričakovanja imamo, med katere aktivnosti razdelimo svoj čas in kateri so največji kradljivci časa. Kako lahko na slednje vplivamo in na ta način koristneje izkoristimo svoj čas? Izpostavili bomo nekaj koristnih orodij in »trikov« za organizacijo časa (večopravilnost – mit ali realnost, matrika nujno pomembno, pravilo dveh minut, pisno načrtovanje …). Nadaljevali bomo s stresom, kaj stres sploh je, vzroki za nastanek in prepoznavanje prvih znakov. Kako kot posamezniki dojamemo stres in kako se nanj odzovemo? Dotaknili se bomo tudi vlog, v katerih se v življenju znajdemo, kako jih razporedimo po prioritetah in kako so povezane z našimi vrednotami.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na centrih za socialno delo, v domovih za starejše, v varstveno delovnih centrih, centrih za usposabljanje delo in varstvo in posebnih socialnovarstvenih zavodih. Seminar bo potekal preko spleta oz. aplikacije Zoom. 

Predavateljica

 

Neli Pavlin Borić, SDI moderatorka, NLP pratik, Power Trainer (ED BS int.),

Business Success d.o.o.

Slika_Pavlin_Borić.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 80,00 €, za kolektivne člane 100,00 €, za nečlane pa 115,00 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo ter potrdilo o udeležbi.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do četrtka, 18. marca 2021Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

bottom of page