top of page
Stressed Woman

SPLETNI SEMINAR  
V primežu stalnosti in sprememb  

PREDAVATELJICI
KDAJ?

Četrtek, 3. februar 2022

od 8.30 do 13.35

KJE?

     Spletna predavalnica 

Socialne zbornice Slovenije 

Program

 

Živimo v času večjih in manjših sprememb. Obenem smo lahko pri istem delodajalcu že vrsto let. Ohranjati visoko raven zavzetosti, motivacije in odgovornosti v razmerah sprememb in stalnosti je za mnoge velik izziv.

 

TEME DELAVNICE:

• Vpliv naših prepričanj na napetost, ki jo doživljamo tako ob spremembah kot tudi ob stalnosti.

• Razvijanje podpornih prepričanj in opuščanje omejujočih.

• Kako vplivata motivacija in optimizem na sprejemanje naše realnosti?

• Za prevzemanje odgovornosti na vseh področjih življenja je ključno, da ozavestimo, na kaj imamo vpliv in na kaj ga nimamo.

• Kako lahko stalnost obrnemo v svoj prid in jo izkoristimo za napredek?

• Pasti »varne« cone udobja.

 

Ozavestili bomo, kaj se navadno zgodi, ko se v določeni situaciji preveč »udomačimo« in se navadimo na status quo. Preverili bomo, kako lahko poskrbimo za ohranjanje delovne vneme in motivacije v vseh življenjskih situacijah.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva, pravosodja in širše.

Predavateljica

 

Neli Pavlin Borić, SDI moderatorka, NLP pratik, Power Trainer (ED BS int.)

Slika_Pavlin_Borić.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice  80,00 €, za kolektivne člane 100,00 €, za nečlane pa 105,00 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo ter potrdilo o udeležbi.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 1. februarja 2022Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19. - IZPOLNJEVANJE PCT POGOJEV.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

bottom of page