top of page

Seminar za zaposlene na področju starševskega varstva in družinskih prejemkov - II. izvedba

KDAJ?

Torek in četrtek, 15. in 17. oktober 2019

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Prvi dan seminarja bomo predstavili aktualne novosti s področja pravic iz zavarovanja za starševsko varstvo in družinskih prejemkov. Podrobneje bo predstavljena odprava varčevalnih ukrepov na tem področju ter načrtovane spremembe pri posameznih pravicah. Predstavljena bo tudi aktualna sodna. Del seminarja bo namenjen reševanju najpogostejših problemov vprašanj, ki se pojavljajo pri delu centrov za socialno delo.

 

Drugi del seminarja bo namenjen učenju uspešnega komuniciranja, še posebej s strankami, saj bomo tako manj izpostavljeni stresu in manj izčrpani zaradi konfliktnih situacij, ohranili pa bomo več energije in notranje mirnosti.

Kaj je torej treba storiti, ko naletimo na težavne stranke, ki ustvarijo konfliktno situacijo. Kako se je treba v takih situacijah odzvati, kaj lahko rečemo, kako izpeljemo pogovor, kako umirimo čustva, pojasnimo dejstva, poiščemo rešitev … Kaj torej storiti, kadar naletimo na razburjene stranke in kako uspešno izpeljati pogovor? Predvsem se je treba soočiti s svojimi strahovi, negotovostjo in odpori ter se odzvati notranje trdno in suvereno – torej asertivno.

 

 

Predavateljice

Nataša Jamnik in Urška Trtnik (Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti) 

Tatjana Zidar Gale (Retorika in šola asertivnega komuniciranja)

PROGRAM
IZVAJALKE

Program seminarja v torek, 15. oktobra:

Program seminarja v četrtek, 17. oktobra:

KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 135 €, za kolektivne člane 165 €, za nečlane pa 205 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 11. oktobra 2019. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page