At the Office

SPLETNI SEMINAR

Izvajanje uredbe o upravnem poslovanju 

KDAJ?

Četrtek, 4. februar 2021,

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Spletna predavalnica 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Cilj seminarja je osvežiti in udeležence seznaniti s pravili upravnega poslovanja ter povezati teoretična izhodišča uredbe o upravnem poslovanju (v nadaljevanju: uredba) s praktičnimi primeri. Seminar bo ponujal pregled splošnih določb in poslovanja ter zagotavljanja javnosti dela. Poudarki v tem delu: zagotavljanje splošnih informacij, zagotavljanje javnosti dela, uradni elektronski naslov organa, zagotavljanje odzivnosti, poslovanje s strankami, portal e – uprava, enotni kontaktni center in poslovni čas ter uradne ure. Pri upravljanju dokumentarnega gradiva se bodo udeleženci seznanili s pošto, klasificiranjem dokumentov, signiranjem zadev, evidenco dokumentarnega gradiva, evidentiranjem zadev in dokumentov, pripravo dokumentov, odpremo dokumentarnega gradiva in zbirko in hramba dokumentarnega gradiva. Govorili bomo tudi o posebnih primerih krajevne pristojnosti ter uradnih dejanjih kot so vročanje, pridobivanje in posredovanje podatkov, upravna overitev in elektronske vloge brez e – podpisa ter zagotavljanju varnosti.

 

Seminar je namenjen vsem javnim uslužbencem, saj so uredbo dolžni spoštovati vsi javni uslužbenci. Seminar bo potekal preko spleta oz. Zoom aplikacije. 

Predavatelj

 

Sašo NORČIČ, načelnik Upravne enote Gornja Radgona

Sašo NORČIČ je univerzitetni diplomirani pravnik, z izkušnjami na področju pravnega svetovanja

in opravljenim sodniškim pripravništvom na Višjem sodišču v Mariboru. Od leta 2018 opravlja 

delo načelnika Upravne enote Gornja Radgona. Je aktiven predavatelj v okviru priprav na strokovni

izpit s področja socialnega varstva, ki jih izvaja Socialna zbornica Slovenije. 

Sašo.jpg
 
 
 

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na spletnem seminarju znaša za individualne člane zbornice 80,00 €, za kolektivne člane 100,00 €, za nečlane pa 115,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, e-gradivo in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 1. februarja 2021

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11