top of page
Basketball Player on Wheelchair

SEMINAR V ŽIVO
Program Izzivi pri upravljanju in izvajanju osebne asistence - MODUL I. 

KDAJ?

Četrtek, 24. februar 2022

od 9.00 do 13:35

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

V letu 2022 izvajamo modularno izobraževanje in usposabljanje za področje osebne asistence. Gre za sklop 4. modulov, ki obravnavajo raznolike teme, povezane z izvajanjem osebne asistence. Izvedba usposabljanja je načrtovana modularno, kar pomeni, da se udeleženci lahko udeležite posameznega modula ali pa celotnega modularnega usposabljanja. Na izobraževanjih se boste udeleženci seznanili z novostmi, ki jih prinaša sprememba Zakona o osebni asistenci, veščin za delo z upravičencem do osebne asistence in njihovimi svojci ter načinov reševanja konfliktov, ki se lahko pojavijo pri delu z uporabniki.

 

Na MODULU I. usposabljanja bo predstavljen namen Zakona o osebni asistenci in njegove spremembe. Predstavljeno bo kdo so uporabniki osebne asistence ter ali so pri izvajanju osebne asistence pomembne vrsta invalidnosti in bolezni, ki jih ima uporabnik.

 

Seminar je namenjen izvajalcem osebne asistence, osebnim asistentom in vsem ostalim, ki se pri svojem delu srečujejo z osebami z oviro oz. jih področje zanima.

Predavateljici

  • Elena Pečarič, Društvo za teorijo in kulturo hendikepa – YHD;

  • Katrin Modic, Društvo za teorijo in kulturo hendikepa - YHD.

PROGRAM
PREDAVATELJICI
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC 

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do ponedeljka, 21. februarja 2022. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page