top of page
Support Group

EKSKLUZIVNI SEMINAR

Krepitev odnosa z uporabniki 

KDAJ?

Četrtek, 3. junij 2021

9:00 -15:00

KJE?

Spletna predavalnica 

Socialne zbornice Slovenije

PREDAVATELJICI

Program

Obdobje epidemije je vplivalo na izvajanje aktivnosti na področju socialnega varstva, šolstva in širše. Izvajanje svetovalnega dela je bilo oteženo. Številne posledice obdobja, ki še traja kaže svoje posledice na odnosih z uporabniki in njihovimi svojci. Na seminarju bomo spregovorili o tem, kako navezati dober stik z uporabniki, kako ravnati v primerih dela z neprostovoljnimi uporabniki, kako vzpostaviti zaupanje pri delu z njimi, hkrati tudi, kje najti ravnotežje in kako postaviti meje. Pozornost bomo namenili značilnostim moških in žensk ter svetovalnim pristopom, mitom in resnicam o »mentalnih težavah« ter skupaj raziskali, kaj vse lahko vpliva na razgradnjo zaupanja uporabnikov do inštitucij ter kako to popravljati.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, vzgoje in izobraževanja, zdravstva in širše.

Seminar bo potekal preko spleta oz. aplikacije Zoom. 

Predavatelj

 

mag. Jani PRGIĆ, mediator, NLP coach in NLP trener, Svetovalno-izobraževalni center MI

Mag. Jani Prgić izvaja izobraževanja po mednarodnih standardih, skupinska in individualna svetovanja ter coaching. Poleg tega vodi delavnice na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije. Ker ga pri njegovem delu že dobrih 17 let izjemno zanima uvedba praktičnih strategij za izboljšanje učenja, vodenja skupine, upravljanja s težavami v procesu učenja in poučevanja, je svoja znanja s študijem v tujini nadgradil z različnimi metodologijami za delo z ljudmi. Usposabljanje za trenerja NLP je zaključil v Veliki Britaniji in je član mednarodne zveze INLPTA. Zaključil je tudi usposabljanje s področja uporabe NLP v terapevtske namene, in sicer ima zaključeno stopnjo Advanced Master Practitioner ter licenco za usposabljanje iz tehnike Memory Re-Solution za delo na časovni črti (Time Line). Uporabo NLP v terapevtske in svetovalne namene je nadgradil tudi z usposabljanjem za kliničnega hipnoterapevta. Poleg nevrolingvističnega programiranja intenzivno deluje še na področju mediacije in Pozitivne Discipline po načelih adlerijanske psihoterapije, kjer je dosegel stopnjo CPDT, Certified Positive Discipline Trainer. Je usposobljen mediator za vse spore in avtor številnih gradiv in priročnikov s področja mediacije. Prav tako je opravil usposabljanje iz realitetne terapije (William Glasser Institute). Zaključil je študij socialnega dela in podiplomski študij socialne pedagogike. 

Slika_Prgic.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem, spletnem ekskluzivnem seminarju znaša 80,00€. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo in potrdilo o udeležbi.

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 1. junija 2021. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNA ZBORNICA SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2

tel: 01/ 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

bottom of page