top of page
KDAJ?

Četrtek, 2. julij 2020

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center 

Socialna zbornica Slovenije

PREDAVATELJICI

Program

Obstoječa zakonodaja s področja skrbništva je prinesla veliko novosti, zaradi katerih se izpostavljajo nove dileme in vprašanja delovanja vseh organov vpetih v postopek skrbništva. Namen seminarja je, da se osvetli čisto vsa področja skrbništva in pristojnosti posameznih organov. Skupno se bodo osvetlile dileme, težave in poiskale možne rešitve ne samo za v luči izvajanja nalog ampak tudi nove organizacije centrov za socialno delo.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na centrih za socialno delo, varstveno delovnih centrih, posebnih socialno varstvenih zavodih in zavodih za usposabljanje, delo in varstvo.

Predavateljica

 

Tanja KALAN, Center za socialno delo Ljubljana, enota Center

Tanja Kalan je univerzitetna diplomirana pravnica z opravljenim pravniškim državnim izpitom, izkustvena družinska psihoterapevtka in družinska mediatorka. Ima več kot 20 let delovnih izkušenj na področju socialnega varstva, kot strokovna delavka je vrsto let delala na ljubljanskem centru za socialno delo, sedaj pa je prevzela vodenje enote Center pri Centru za socialno delo Ljubljana. Sodelovala je v delovni skupini za pripravo predlogov sprememb družinske zakonodaje, je predavateljica na številnih seminarjih s področja socialnega varstva in članica izpitnih komisij za izvajanje strokovnih izpitov na področju socialnega varstva.

Tanja Kalan.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 30. junija 2020. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

NAVODILA ZA RAVNANJE ZARADI PREPREČEVANJA OKUŽBE – COVID-19

V nadaljevanju podajamo Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih, delovnih srečanjih in drugih dogodkih, ki jih organizira Socialna zbornica Slovenije zaradi preprečevanja prenosa okužbe novega koronavirusa (COVID-19).

            Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih                   Priporočila za izvajanje upravnih in drugih javnopravnih zadev

Vsak udeleženec dogodka mora podpisati Izjavo udeležencev pred udeležbo na izobraževanju oz. drugem dogodku, ki ga organizira Socialna zbornica Slovenije.

            Izjava udeležencev pred udeležbo na izobraževanju

PRIJAVNICA - PRENESI DATOTEKO

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

bottom of page