Writing on Glass

SEMINAR V ŽIVO 
Vpliv razpoloženj na učinkovitost  

 
KDAJ?

Četrtek, 16. september 2021

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Izobraževalni center 

Socialne zbornice Slovenije 

Program

V različnih razpoloženjih/čustvenih stanjih smo različno učinkoviti. Kaj vpliva na naše razpoloženje, kako ozavestimo svoja čustvena stanja in česa smo v posameznih stanjih sposobni (prevzemanje odgovornosti, samoiniciativnost, komuniciranje, sodelovanje ...)? Kako lahko s pomočjo razvoja čustvene inteligence sooblikujemo visoko učinkovita delovna okolja? Odgovore na ta vprašanja bomo iskali na seminarju z delavnico, katerega poudarki so:

• Najpogostejša čustvena stanja na delovnem mestu;

• vpliv posameznih stanj na ključne kompetence;

• strategije za izboljšanje razpoloženja pri sebi in pri drugih;

• kaj lahko storim sam-a.

 

Seminar je namenjen zaposlenim v centrih za socialno delo, domovih za starejše, v varstveno delovnih centrih, centrih za usposabljanje delo in varstvo in posebnih socialnovarstvenih zavodih.

Predavateljica

 

Neli Pavlin Borić, SDI moderatorka, NLP pratik, Power Trainer (ED BS int.),

Business Success d.o.o.

 
 

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na posameznem modulu usposabljanja znaša 105,00€ za individualne člane zbornice, 130€ za kolektivne člane zbornice, 155€ za vse ostale. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 14. septembra 2021Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

 

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17